Εταιρία

Στην έκθεσή μας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία τζακιών για κάθε γούστο και ανάγκη. Όλα τα τζάκια διαθέτουν ιδιαίτερο χαρακτηριστικό την εξαιρετική ποιότητα (υψηλή απόδοση) και την σύγχρονη τεχνολογία (ασφάλεια).

Ασχολούμαστε από το 1981 συνεχώς με την ανεύρεση των κατάλληλων υλικών για τις προτάσεις μας όσων αφορά την διακοσμητική επένδυση των τζακιών με μάρμαρο, γρανίτη, πωρόλιθο, πέτρα και πλακάκι κ.α.

Η επεξεργασία και η κατασκευή γίνεται στο χώρο μας σε σύγχρονα μηχανήματα με αποτελέσματα την υψηλή ποιότητα και το χαμηλό κόστος.

Μελέτη χώρου για την καλύτερη τοποθέτηση, η οποία συγχρόνως εξασφαλίζει τη σωστή λειτουργία και τη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας.

Ενημέρωση σχετικά με τη λειτουργία του τζακιού, τα υλικά κατασκευής και τις εναλλακτικές τεχνολογίες για τη σωστή επιλογή του κατάλληλου τύπου τζακιού μέσα από μία μεγάλη ποικιλία εστιών.

Παρουσίαση εναλλακτικών διακοσμητικών λύσεων που καλύπτουν όλα τα στυλ (κλασικό, μοντέρνο, ρουστίκ), για να διαμορφώσετε τη διακόσμηση που ταιριάζει στο δικό σας χώρο και στη δική σας αισθητική.

Τα υλικά διακόσμησης (πέτρα, μάρμαρο, γρανίτης, ξύλο και μέταλλο) είναι εγγυημένης προέλευσης, επεξεργασμένα από την εταιρεία μας.

Υπεύθυνη τοποθέτηση από εξειδικευμένο συνεργείο.tzakia_8_kavala

Εξυπηρέτηση μετά την πώληση,

Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο, το έμπειρο τεχνικό προσωπικό αλλά και οι ποιοτικές μέθοδοι κατασκευής, εγγυώνται το καλύτερο αποτέλεσμα και την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας.