Μελέτη χώρου
Σχεδιασμός τζακιών

01. Ανάλυση

Πριν σας προτείνουμε το τζάκι που σας ταιριάζει, φροντίζουμε για τη συλλογή των απαιτήσεων και των δεδομένων που έχετε ως προς το σημείο που θα τοποθετηθεί η εστία, το στυλ του χώρου σας, τα τετραγωνικά μέτρα που θέλετε να ζεστάνετε, ενδεχόμενα τεχνικά ζητήματα που πρέπει να ρυθμιστούν για την καλύτερη προετοιμασία του χώρου για την εγκατάσταση του τζακιού αλλά και το ποσό που προτίθεστε να επενδύσετε για τη συγκεκριμένη αγορά. Επίσης είναι πολύ σημαντικό να διευκρινιστεί από την αρχή από τον πελάτη αν ο λόγος της επιλογής του τζακιού είναι καθαρά διακοσμητικός ή εξ ολοκλήρου λειτουργικός.

02. Μελέτη χώρου

Η μελέτη του χώρου συνίσταται πρώτα στη μελέτη των αρχιτεκτονικών σχεδίων της κατοικίας από τους συνεργάτες μας αλλά και στη φωτογράφηση του χώρου, ώστε να υπάρχει μία σαφής εικόνα του χώρου υποδοχής του τζακιού.

Τεχνικός της εταιρείας μας επισκέπτεται τον χώρο σας και μαζί με τη μελέτη που προηγήθηκε επιλέγεται το κατάλληλο σημείο για την τοποθέτηση της ενεργειακής ή παραδοσιακής εστίας, εξετάζεται η καταλληλότητα της ήδη υπάρχουσας καμινάδας ή ελέγχονται οι υποδομές και προϋποθέσεις για την κατασκευή νέας που θα εξασφαλίζει στεγανότητα, σωστό εφελκυσμό του καπνού με ελάχιστη απώλεια θέρμανσης και μέγιστη απόδοση του καινούργιου τζακιού σας.

Τέλος, η μελέτη του χώρου περιλαμβάνει συμπληρωματικές διακοσμητικές προτάσεις για την αισθητική τελειότητα του τζακιού και βέβαια την εκτίμηση για το συνολικό κόστος της εγκατάστασης.

Μελέτη χώρου

03. Ενημέρωση

Έχοντας ολοκληρωθεί η μελέτη των δεδομένων και η επιτόπια αυτοψία στον χώρο, η ομάδα των συνεργατών μας καταλήγει στην καλύτερη πρόταση εξατομικευμένα για τον κάθε πελάτη για την οποία τον ενημέρωνουμε στα γραφεία της εταιρείας μας μαζί με το ακριβές κόστος της αγοράς και εγκατάστασης του τζακιού.

04. Τοποθέτηση

Η τοποθέτηση ενός τζακιού είναι το ίδιο σημαντική με τη μελέτη που προηγήθηκε, γι’ αυτό και την αναλαμβάνει ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό που με την πολύχρονη εμπειρία του κάνει πολύ προσεκτική δουλειά εφαρμόζοντας τις κατάλληλες μεθόδους που ελαχιστοποιούν την ταλαιπωρία του χώρου σε επίπεδο καθαριότητας και γενικότερης αναστάτωσης, ενώ συγχρόνως εγγυώνται σίγουρη και ασφαλή τοποθέτηση.

Αν επιλεγεί η τοποθέτηση ενεργειακού τζακιού, αυτή γίνεται εξίσου σχολαστικά και μελετημένα από έμπειρο και πιστοποιημένο συνεργείο, που χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά και την ενδεδειγμένη μεθοδολογία, ολοκληρώνει την τοποθέτηση του τζακιόυ σε ένα διάστημα από 2 έως 8 ώρες και σας παραδίδει ένα αποτέλεσμα που αισθητικά και λειτουργικά ανταποκρίνεται πλήρως στις προσδοκίες σας.