Μετατροπή Τζακιού

ΣΥΝΤΟΜΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ

Η εταιρεία μας ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς, αναλαμβάνει με την ίδια υπευθυνότητα και επιτυχία τη μετατροπή του παραδοσιακού σας τζακιού σε ενεργειακό.

Το παραδοσιακό τζάκι παρά την αναμφισβήτητη θαλπωρή που προσφέρει στην ατμόσφαιρα ενός σπιτιού, έχει το μεγάλο μειονέκτημα της μειωμένης θερμικής απόδοσης (περίπου 8%). Το υπόλοιπο 92% της θερμότητας που παράγεται καταλήγει στην καμινάδα. Η μετατροπή του σε ενεργειακό μεγιστοποιεί την απόδοση θερμότητας, ενώ συγχρόνως εξοικονομείται σημαντική καύσιμη ύλη και επιτυγχάνεται οικολογική καύση που δεν επηρεάζει βλαπτικά το περιβάλλον.

Η διαδικασία είναι απλή, σύντομη και οικονομική, ενώ μπορεί να ολοκληρωθεί στα περισσότερα συμβατικά τζάκια μέσα σε μία μέρα.

Τα ενεργειακά τζάκια είναι τζάκια κλειστού τύπου. Λειτουργούν με τη βοήθεια αερόθερμου, ενώ μέσω αγωγών διαχέουν τη θερμότητα σε όλο τον χώρο. Είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένη η ήδη υπάρχουσα εστία (μαντέμι ή πυρότουβλο) καθώς και τις εσωτερικές διαστάσεις της εστίας. Με τον τρόπο αυτό μπορούμε να επιλέξουμε την ενεργειακή εστία (τύπου κασέτα) που ταιριάζει στην υπάρχουσα κατασκευή.

Ένθετη εστία καραμάνογλου

Θέλετε να μετατρέψετε το παραδοσιακό σας τζάκι σε ενεργειακό;

Καλέστε μας ή συμπληρώστε τη φόρμα ώστε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Επιλέξτε τύπο εστίας

Επίπεδο γυαλί
 • moni_opsi
  Επίπεδο γυαλί
 • diamperes
  Διαμπερές
 • goniako
  Γωνιακό γυαλί
 • tripli_opsi
  Τριπλής όψης
 • piso_trofodosia
  Οπίσθια τροφοδοσία
 • ola
  Όλα